ANDRA HALVLEK

Ja vad ska man säga …? Nu har jag officiellt gått in i andra halvlek och efter att inte ha känt mig helt bekväm med det (även om man beaktar alternativet – hur många lever i 100 år 🙄 ?) känns det nu helt ok. Om jag ska vara helt ärlig känner jag faktiskt ingen större skillnad 🙂 .

Det har varit många som frågat vad jag planerat för min 50-årsdag och jag har inte haft nåt bra svar på det. Jag har – som sagt – tyckt att det känts jobbigt att jag, statistiskt sett, redan levt halva mitt liv. Dessutom fyller jag år fem dagar före julafton och alla är endera uppbokade, sönderstressade eller ruinerade. Sen har jag faktiskt ingen direkt kalastradition att falla tillbaka på, utan det var först när Fanny och Max kom till världen som vi startade upp kalaskarriären på min sida av släkten 😎 .

HUR SOM HELST. När Charlotte föreslog att vi skulle gå och ut och käka en god middag och dricka champagne på vår favoritrestaurang Millenium i Höllviken, kändes det som ett alldeles utmärkt förslag. Både Jonas och Jonas var dessutom upptagna med jobb respektive möte med ridsportförbundet så det passade väldigt bra. Charlotte ordnade skjuts både till Höllviken och hem och nånstans här började jag fundera på om det inte var nåt lurt på gång ändå … särskilt i kombination med att hon hade varit och attackshoppat gå ut-kläder (till stundande resa) förra tisdan. Jag nämnde detta för både Jonas och Anneli men ”nä då – det var inget konstigt med nånting” 😀 . Jonas åkte till jobbet som vanligt, jag gjorde mig i ordning och blev hämtad av Charlottes Jonas. Vi fiskade upp Charlotte på vägen och sen släppte han av oss utanför Millenium. Väl inne på restaurangen fick jag mitt livs överraskning. Cirka 30 personer stämde upp i födelsedagssång, Jonas kom farande med en flaska Bollinger och ett glas i högsta hugg och jag höll på att svimma 🙂 . SÅ grundlurad. SÅ glad. SÅ tacksam.

 
Blommor och tavlor
 
Tischa och presentkort att använda till en resa 😎

 
En megahit skaldad till min ära i bästa Onsdagsgruppstradition 😎

Igår var det födelsedag på riktigt. Jag fick lite fler blommor av jobbet och av Anneli och en hett efterlängtad säkerhetsväst av Jonas plus ett välkommet finansiellt bidrag av mamma och pappa <3

 

 

När man blir firad på det här viset på sin 50-årsdag känner man i hjärtat, att man nog gjort någonting rätt och varit en helt ok människa i första halvlek. Bästa känslan. Jag kan för min egen del inte riktigt hitta bra ord för att uttrycka min tacksamhet mot alla som på något sätt varit med om och bidragit till den här överraskningen och kommit ihåg min dag. Helt galet. Tack <3!

I söndags var det dags för VHF:s Ungdomssektions årliga Julshow och vi ”vuxna” var inbjudna till att delta i stafetthoppning mot två ponnylag 🙂 . Det var viktigt att vi skulle ha ett tema och vi kom fram till att vi skulle vara nåt superhjälteliknande (enbart för att få ha glittriga caper) på enhörningar. Så klart hade vi inte en chans mot ponnylagen men vi hade väldigt roligt och var sjukt snygga 😀 . Dessutom hade vi sån tur att Malin fångade tre av oss på film medan Stefan fick med Sanne och Pelle på Raket-Elsas film 😎 . Tack 🙂 !

Sanne och Pelle hade lite igångsättningsproblem i starten men frågan är, om de hade klarat hänga på Raket-Elsa och Royal även om de hade fått en flygande start 🙂

Mia på Faustus mot Maja (tror jag …) på Janine 

Sofia på Benjamin mot Lykke på Palle

Jag på Nibbi – notera särskilt rivstarten OCH den uppenbara ponnytjuvstarten med ivrig hjälp av Årets ridlärare Kelly – mot Ingrid på Max 

The Unicorns <3

Ungdomarna hade verkligen gjort en enastående show med allt ifrån knatteridning till luciatåg och jag är övertygad om att alla som var där och tittade och deltog fick ett minne för livet! GRYMT!

HÄR  på VHF:s Facebooksida finns bilder från showen – scrolla ner en bit så ligger ett album som heter Julshow 2017 där.

Nu rullar veckan vidare och som nr 1 ska jag äta lunch med syrran om 40 minuter 🙂 !